Betonlook vloeren

Om een unieke Betonlook vloer te creëren gebruiken wij FloorColouring van Eurocol.
FloorColouring is het ei van Columbus. Want als je een vloer direct in de gewenste kleur kunt egaliseren, vang je twee vliegen in één klap. Je brengt een fraaie strakke vloerafwerking aan en door de toevoeging van het FloorColouring pigmentatiepoeder creëer je een decoratieve, industriële uitstraling. Een moderne vloer, waarvan er geen twee hetzelfde zijn. FloorColouring is geschikt voor binnen, met uitzondering van houten vloeren. De toepassingsmogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. FloorColouring geeft woon- en werkruimten een geheel eigen karakter. Van woonkamers, keukens en hobbyruimten, tot kantoren, winkels en showrooms.

Samen met de klant bepalen wij wat de gewenste kleur moet worden. Het innovatieve Eurocol-product is leverbaar in drie moderne industriële kleuren: White, Soft Black en Brown. De intensiteit ervan bepaalt de klant zelf, in overleg ons. Hoe meer pigment, des te voller de kleur. Na het drogen van de gekleurde egalisatie wordt deze afgewerkt met een BaseSealer en TopCoat.

Klik PVC Vloeren

Bent u op zoek naar een vloer die niet alleen mooi is, maar ook eenvoudig te installeren en onderhouden is? Dan is de collectie Beautifloor Vinyl vloeren de perfecte keuze voor u. Door de krasbestendige toplaag bent u verzekerd van jarenlang woonplezier.
Comfortabel: Een vinyl vloer voelt plezierig aan uw voeten en is daardoor erg comfortabel. U kunt deze ook zonder enig probleem op vloerverwarming installeren. Tezamen met het geluiddempende en warmteisolerende karakter verhoogt deze vloer het woongenot.
Makkelijk te installeren: De vinyl toplaag van de vloeren is bevestigd op een hoogwaardige en vochtwerende HDF tussenlaag, waarbij de onderlaag van kurk is. Hierdoor zijn de vloeren uitermate sterk. Door de uniclic verbinding is de vloer niet alleen eenvoudig te installeren, maar ook nog eens makkelijk verhuisbaar. Bij een eventuele verhuizing bent u dus niet genoodzaakt een nieuwe vloer aan te schaffen.
Anti-allergisch: De Beautifloor Vinyl vloeren zijn zeer geschikt voor mensen met een allergie. De vloeren zijn namelijk antibacterieel, antistatisch en vrij van schadelijke stoffen. Door het vuilafstotende karakter is de vloer ook eenvoudig te onderhouden. Hierdoor is de vloer niet alleen geschikt in woon-, slaapkamers en keukens, maar ook in winkels, kantoorruimten en zelfs restaurants.

Tapijttegels

Tapijttegels van IVC bieden u oneindig veel mogelijkheden. Door hun uitstekende akoestiek en comfort zijn ze perfect voor elke toepassing. Ruime keuze aan kleuren en patronen.Voldoet aan alle Europese normen voor vloertegels.

Wilt u uw kantoorruimte nieuw leven inblazen met een mooie, comfortabele en geluidsabsorberende vloer? Dat kan met de tapijttegels van IVC! Laat uw creativiteit de vrije loop en combineer moeiteloos bijna 300 kleuren, matte of glossy texturen, patronen en tegelgroottes tot de perfecte vloer.